Blue Flower

petrol auto kft szerelőcsarnokKiskunhalasi szervizünk 1998. januárja óta működik jelenlegi helyén, ahol 500 négyzetméteren hét állással, két emelővel, összesen nyolc kollegával és kedvező árakkal várjuk új és visszajáró Ügyfeleinket.

 

Cégünk személyautók, tehergépjárművek (kamionok: MAN, DAF, MERCEDES, IVECO, RENAULT stb.) teljes illetve részleges szervizelésére szakosodott. Rendelkezünk a kor- és a követelményeknek megfelelő diagnosztikai műszerekkel. Foglalkozunk motor, váltó, fék, futómű, kisebb karosszéria javításokkal. javításokkal. Vállalunk időszakos és eseti átvizsgálásokat, garancia időn túli szervizeket, műszaki vizsgára való felkészítést. Igény szerint beszerzünk nyári- és téli gumiköpenyeket rövid határidővel.
Ügyfeleink légkondicionált helyiségben várakozhatnak. A gépjárműveket zárt, védett műhelyben és udvaron tároljuk a javítás ideje alatt.

Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket, ha újabb problémák merülnek fel a javítás során, és igyekszünk megtalálni a legkedvezőbb árakat a minőség figyelembevételével.

Árainkat, a mai gazdasági helyzet mellett igyekszünk alacsonyan tartani.

facebook module joomla